Skip to main content

Suomalaisen ja eurooppalaisen politiikan suuri vaikuttaja, entinen pääministeri Paavo Lipponen saapuu Eurooppa-foorumiin keskiviikkona 28.8. Turussa Lipponen kertoo näkemyksiään Euroopan ja Suomen tulevaisuudesta. Hän pitää vuotta 2025 merkittävänä käännekohtana, eräänlaisena Euroopan kohtalon vuotena.

Lipponen luotsasi Suomen hallitusta EU-jäsenyyden ensimmäiset kahdeksan vuotta ja johti koko EUn neuvoston työtä vuonna 1999.

Lipposta haastattelee pitkään eri EU-instituutioiden johtotehtävissä toiminut entinen pääjohtaja Reijo Kemppinen. Luvassa on ajankohtainen ja asiantunteva tilaisuus, jossa pääsee kuulemaan Lipposen ajatuksia edessä olevista haasteista ja siitä, miten Euroopan ja Suomen tulisi valmistautua ne kohtaamaan.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Eurooppa-foorumi on Suomessa Eurooppa-poliittisen keskustelun lippulaivatapahtuma, joka kokoaa yhteen lukuisia poliitikkoja, vaikuttajia ja asiantuntijoita. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 28.30.8. Turun Kaupunginteatterissa. Voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan 14.8. alkaen osoitteessa www.europeforum.fi. Tapahtuman keskusteluja voi myös seurata livenä verkossa.