Eurooppa-foorumin sivutapahtumat – pintaa syvemmälle foorumin teemoihin

Eurooppa-foorumin yhteistyökumppanit tarjoavat tänä vuonna sivutapahtumia foorumin yhteydessä. Sivutapahtumissa jatketaan keskustelua ja syvennytään Eurooppa-foorumin teemoihin.

Eurooppa-foorumin yhteydessä järjestettävissä sivutapahtumissa sukelletaan pintaa syvemmälle sekä rakennetaan vuoropuhelua yleisön ja asiantuntijoiden välillä. Sivutapahtumat ovat osa Eurooppa-foorumia, joka näkyy ja kuuluu vahvasti eri puolella loppukesän Turkua. Kokoamme tähän päivittyvään uutiseen Eurooppa-foorumin yhteistyökumppaneiden järjestämiä sivutapahtumia.

Tuo siis oma äänesi kuuluviin ja osallistu Eurooppa-foorumiin sivutapahtumiin Turussa.

Eurooppa-foorumin sivutapahtumat 2022

Ranskalais-suomalaisen kauppakamarin aamiaistilaisuus

Tervetuloa ranskalais-suomalaisen kauppakamarin aamiaistilaisuuteen Eurooppa-foorumin yhteydessä.Puhujina ranskan suurlähettiläs Mrs Agnes Cukierman ja Counsellor (Economic Affairs) Mrs Patricia Pouliquen. Aiheena Euroopan neuvoston Ranskan puheenjohtajuuden tulokset. Tilaisuus on ilmainen, sisältäen aamiaisen, ja se pidetään englanniksi. Ilmoittautuminen osoitteessa https://www.lyyti.fi/reg/FrenchBreakfastBriefingEuropeForum. Tervetuloa mukaan!

Aika: 25.8. klo. 07.30-08.30.

Paikka: Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32, 20100 Turku.

Järjestäjä: Ranskalais-suomalainen kauppakamari.

Lisätiedot: https://www.ccff.fr/fi/evenements-tapahtumat/calendrier-kalenteri/e/event/europe-forum-a-turku.html

Eurooppafederalistit ry:n Federalistiterassi

Tervetuloa Eurooppafederalistit ry:n perinteiselle Federalistiterassille tapamaan Eurooppa-asioista kiinnostuneita ja jakamaan ajatuksia federalismista ja EU:sta. Federalistiterassi järjestetään 25.8. klo 18 Panimoravintola Koulun terassilla.

Aika: 25.8. klo 18.

Paikka: Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18, 20100 Turku.

Järjestäjä: Eurooppafederalistit ry.

Yhteystiedot: Verena Kaun, [email protected] .