Keskustelua Euroopan tulevaisuudesta tarvitaan enemmän kuin koskaan aikaisemmin

Turun Eurooppa-foorumin valmistelut jatkuvat muuttuneissa oloissa. Eurooppa-foorumi on valtakunnallinen Eurooppa-asiain tapahtuma Turussa. Se on keskustelufoorumi, jonka merkitys korostuu koko Eurooppaa ravistelevan pandemian oloissa. Eurooppa-Foorumi Turussa ry:n hallitus on perjantaina 27.3.2020 pidetyssä kokouksessa päättänyt jatkaa foorumin valmisteluja ottamalla huomioon poikkeusolojen määräykset ja seuraukset.

Lähiviikkoina neuvotellaan yhteistyökumppaneiden kanssa aikeista ja toiveista tämän vuoden ohjelman toteuttamiseksi.

– Kuunneltuamme sidosryhmiämme velvollisuutemme on näissä poikkeusoloissa tarjota mahdollisuus ja väylä keskustella tulevaisuudesta, johon uskomme tässäkin myrskyssä. Korostan, että Eurooppa-foorumi on valtakunnallinen ja eurooppalainen tilaisuus Turussa, ei vain turkulainen Eurooppa-tapahtuma. Huhtikuun aikana yhteistyössä sidosryhmiemme kanssa määrittelemme foorumin tarkistetun sisällön ja puitteet, sanoo Eurooppa-Foorumi Turussa ry:n puheenjohtaja, valtiotieteen tohtori Anders Blom.

Ohjelmajärjestäjien etäkokous Eurooppa-foorumin toteutuksesta huhtikuun alkuun

Ymmärryksen tarve Euroopan uusista olosuhteista on huutava. Otamme uuden kurssin valtakunnan keskeisimmän Eurooppa-asiain areenan toteutukseen etäkokouksessa, jossa etsimme vuoden 2020 Eurooppa-Foorumille ajan olosuhteisiin soveltuvan muodon. Kokous pidetään yhtenä seuraavista ajankohdista: perjantai 3.4., keskiviikko 7.4. tai torstai 8.4.

Kokouksessa pöydällä ovat mahdollisuudet tekniselle toteutukselle, Eurooppa-foorumia täydentävät toteutustavat, tapahtuman ajankohdat ja ohjelman sisältö. Informoi organisaatiollesi soveltuvat ajankohdat projektipäällikkölle: [email protected] / 0400 630 592.