Mietityttääkö Euroopan tulevaisuus? – Tule vapaaehtoiseksi ja osallistu Eurooppa-foorumin toteuttamiseen

Eurooppa-foorumi on viidettä kertaa järjestettävä kansalaisfoorumi, joka kokoaa yhteen päättäjät ja kansalaiset. Tapahtuma on merkittävä yhteiskunnallisen keskustelun alusta, jossa pohditaan Suomen roolia Euroopassa ja Euroopan unionissa. Tapahtuma järjestetään Turussa 24.–26.8. ja nyt Sinulla on mahdollisuus päästä seuraamaan ja näkemään vuoden suurimman EU-keskustelun kulissien taakse.

Kolmipäiväinen tapahtuma järjestetään hybridimallilla Radisson Blu Marina Palace-hotellissa ja Turun kaupunginteatterissa. Vuoropuhelua käydään tapahtuman digialustalla suuren yleisön kanssa. Vapaaehtoisena pääset kuuntelemaan päivänpolttavia EU-keskusteluja ja samalla olemaan mukana toteuttamassa jokavuotista politiikan ja talouden syyskauden avausta. 

Foorumin tapahtumapaikoille tarvitaan käsipareja auttamaan monenlaisten käytännön järjestelyjen sujuvassa hoidossa. Tarjolla on mm. viestiseinien moderointia, mikitystä ja vieraiden opastamista. Yksi työvuoro kestää noin 4 tuntia. Voit osallistua koko tapahtumaan tai tulla mukaan yhteen työvuoroon. Voit halutessasi osallistua eri työtehtäviin eri päivinä. Voit myös osallistua etukäteisvalmisteluihin. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tapahtumatuotantotyön ja kiinnostavien keskustelujen lisäksi lounaan ja kahvit. 

Järjestämme infotilaisuuden elokuussa, jossa käymme läpi tapahtumasuunnitelmat, ohjelmat ja työtehtävät. Varmistamme, että tiimimme on valmistautunut tuleviin tehtäviin.

Ilmoittaudu mukaan!

Mikäli kaipaat lisätietoa, voit ottaa yhteyttä [email protected]