Speakers’ Corner -yleisötilaisuus Hansatorilla 26.8. klo 13–17

Eurooppa-foorumissa uutena osuutena on tänä vuonna yleisötilaisuus Speakers’ Corner, joka kutsuu suuren yleisön Turun Hansakortteliin keskustelemaan ulko- ja turvallisuuspolitiikasta, energiasta ja vihreästä siirtymästä, digitalisaatiosta sekä haastavan maailmantilanteen vaikutuksista nuorten mielenterveyteen. Paikalla keskustelemassa on joukko nimekkäitä asiantuntijoita ja europarlamentaarikkoja.

Schuman-seuran järjestämä ohjelmakokonaisuus on avoin kaikille paikan päälle saapuville ja se on muiden foorumin ohjelmaosuuksien tapaan mahdollista katsoa jälkikäteen taltiointina Eurooppa-foorumin YouTube-kanavalla. Speakers’ Corner tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä seuramaan ja osallistumaan ajankohtaiseen keskusteluun huipputason asiantuntijoiden kanssa.

Speakers’ Cornerin ohjelman juontaa Turun yliopiston eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä ja eri ohjelmaosioissa panelisteina nähdään muun muassa europarlamentaarikot Alviina Alametsä, Henna Virkkunen, Miapetra Kumpula-Natri, Nils Torvalds, Sirpa Pietikäinen ja Ville Niinistö sekä Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola.

Speakers’ Corner -yleisötilaisuus on maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Tule siis mukaan Eurooppa-foorumin Speakers’ Corneriin Turun Hansatorilla perjantaina 26.8. klo 13 alkaen!

Speakers’ Corner on osa kolmepäiväistä Eurooppa-foorumia 24.-26.8.2022.

Tapahtuman osoite: Hansakortteli, Yliopistonkatu 20, 20100 Turku