Skip to main content
Siirry tästä livelähetykseen

Eurooppa-foorumin toinen Speakers’ Corner -tilaisuus järjestetään 7.6.2024 klo 15.00–16.00. Tilaisuudessa Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilä haastattelee Euroopan komission puolustusteollisuuden ja avaruusasioiden pääosaston pääjohtaja Timo Pesosta Euroopan puolustus- ja avaruusasioista.

Keskustelun aiheina ovat muun muassa Euroopan strateginen autonomia, Euroopan puolustus- ja avaruusteollisuuden tulevaisuudennäkymät, innovaatiot puolustus- ja avaruussektoreilla, Euroopan puolustusteollinen strategia, Euroopan avaruusohjelma sekä Euroopan kilpailukyky alalla. Keskustelu liittyy elokuun Eurooppa-foorumin teemaan ”Euroopan turvallinen tulevaisuus”.

Yleisö on lämpimästi tervetullut seuraamaan tilaisuutta suoraan verkkolähetykseen 7.6. klo 15.00–16.00. Lähetykseen pääsee osallistumaan joko YouTubessa osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=XlgypiSqxXE tai Eurooppa-foorumin sivujen kautta osoitteessa www.europeforum.fi. Verkkolähetyksen seuraaminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. 

EU-aiheiset keskustelut huipentuvat Eurooppa-foorumiin 28.–30.8.

Speakers’ Cornerin verkkolähetys tarjoaa toisen ennakkomaistiaisen tulevasta Eurooppa-foorumista, joka tänäkin vuonna järjestetään elokuun lopulla Turussa. 

Kolmipäiväiseen tapahtumaan on jälleen saapumassa suuri joukko ministereitä, tuoreita europarlamentaarikkoja sekä tieteen, talouden ja politiikan huippuasiantuntijoita pohtimaan Euroopan ja Suomen ajankohtaisia haasteita. Eurooppa-foorumin täydentyvää ohjelmaa voi seurata osoitteessa www.europeforum.fi

Siirry tästä livelähetykseen