Europaforumets sidoevenemang – vi gräver djupare i forumets teman

Europaforumets samarbetspartners erbjuder i år sidoevenemang i samband med forumet. Under sidoevenemangen fortsätter diskussionen och vi fördjupar oss i Europaforumets teman.

Vid sidoevenemangen som ordnas i samband med Europaforumet dyker vi djupare under ytan och bygger upp en dialog mellan publiken och experterna. Sidoevenemangen är en del av Europaforumet som syns och hörs tydligt på olika håll i sensommarens Åbo. Vi uppdaterar denna nyhet med sidoevenemang som Europaforumets samarbetspartners ordnar.

Gör alltså din röst hörd och delta i Europaforumets sidoevenemang i Åbo.

Europaforumets sidoevenemang 2022

Frukostbriefing, Chambre de Commerce Franco-Finlandaise

Välkommen till Fransk-finländska handelskammarens frukostbriefing på temat huvudresultaten från Frankrikes ordförandeskapet i EU:s ministerrådet. Frukostbriefingen ordnas den 25 augusti kl. 07.30-08.30 på Radisson Blu Marina Palace Hotel. Talare är Frankrikes ambassadör i Finland Mrs Agnès Cukierman och Counsellor (Economic Affairs) Mrs Patricia Pouliquen. Evengemanget är kostnadsfritt och hålls på engelska. Anmäl dig gärna på förhand via https://www.lyyti.fi/reg/FrenchBreakfastBriefingEuropeForum. Välkommen med!

Tid: 25.8. kl. 07.30-08.30

Plats: Radisson Blu Marina Palace Hotel, Slottsgatan 32, 20100 Åbo.

Arrangör: Chambre de Commerce Franco-Finlandaise, Fransk-finländska handelskammaren

Mer information: https://www.ccff.fr/fi/evenements-tapahtumat/calendrier-kalenteri/e/event/europe-forum-a-turku.html

Eurooppafederalistit ry:s Federalistiterassi

Välkommen på Eurooppafederalistit ry:s traditionella Federalistiterassi och träffa andra som är intresserade av Europafrågor och av att dela tankar om federalism och EU. Federalistiterassi ordnas den 25 augusti kl. 18 på Bryggerirestaurangen Koulus terrass.

Tid: 25.8 kl. 18

Plats: Bryggerirestaurangen Koulu, Eriksgatan 18, 20100 Åbo.

Arrangör: Eurooppafederalistit ry.

Kontaktuppgifter: Verena Kaun, [email protected] .