Skip to main content

Puolan EU-politiikasta vastaava valtiosihteeri Agnieszka Bartol on vahvistanut osallistumisensa tämän vuoden Eurooppa-foorumiin. Ministeri Bartol pitää puheenvuoron, jossa hän valottaa Puolan tulevan EU-puheenjohtajuuskauden painopisteitä ja tavoitteita.

Puola ottaa EU:n neuvoston puheenjohtajuuden vastaan vuoden 2025 ensimmäisellä puoliskolla. Ministeri Bartolin esiintyminen Eurooppa-foorumissa tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla ensikäden tietoa Puolan suunnitelmista tulevaa puheenjohtajakautta varten.

Valtiosihteeri Bartolin osallistuminen Eurooppa-foorumiin on merkittävä, sillä se antaa muille EU-maille, mukaan lukien Suomelle, mahdollisuuden valmistautua Puolan puheenjohtajuuskauteen ja sen mahdollisiin vaikutuksiin EU-politiikassa.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Eurooppa-foorumi on Suomessa Eurooppa-poliittisen keskustelun lippulaivatapahtuma, joka kokoaa yhteen lukuisia poliitikkoja, vaikuttajia ja asiantuntijoita. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 28.30.8. Turun Kaupunginteatterissa. Voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan 14.8. alkaen osoitteessa www.europeforum.fi. Tapahtuman keskusteluja voi myös seurata livenä verkossa.