Eurooppa-foorumi
25.–27.8.2021

Virtuaalinen tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton – tule mukaan livelähetykseen osoitteessa

www.europeforum.fi
Eurooppa-foorumi Facebookissa
Eurooppa-foorumi Twitterissä
Eurooppa-foorumi Instagramissa

#eurooppafoorumi #europeforum #turku

Ohjelma

Vuonna 2021 Eurooppa-foorumi järjestetään 25.–27.8.2021. Puhujiksi saapuvat muun muassa pääministeri Sanna Marin, EU-komissaari Jutta Urpilainen, ulkoministeri Pekka Haavisto, Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen ja puoluejohtaja, kansanedustaja Jussi Halla-aho sekä Euroopan parlamentin jäsenet Heidi Hautala, Petri Sarvamaa, Eero Heinäluoma ja Miapetra Kumpula-Natri.

Tänä vuonna tapahtuma toteutuu suurelle yleisölle verkon välityksellä.

Tapahtumapäivät on jaoteltu aihepiiriensä mukaisesti tieteen, talouden ja politiikan teemapäiviksi.

Tapahtumapäivät tieteelle, taloudelle ja politiikalle

Ohjelman rakenne ja puhujat tarkentuvat lopulliseen muotoon kevään ja kesän aikana.

Eurooppa-foorumilla on elokuussa neljä päätapahtumapaikkaa: Turun kaupunginteatterin lämpiö, Radisson Blu Marina Palace -hotelli, Turun virastotalo ja Eurooppa-foorumin oma virtuaalitapahtuma-alusta.  

Viime vuoden tavoin tilaisuuteen osallistuminen paikan päällä perustuu kutsumenettelyyn. Kaikki ohjelma striimataan viime vuosilta tuttuun tapaan. Live-tilaisuuksiin voi lähettää kysymyksiä ja kommentteja virtuaalitapahtuma-alustalla olevan chatin kautta. Keskustelut tallennetaan, ja ne ovat katseltavissa myöhemmin muun muassa YouTubesta.

Tapahtumasuunnittelussa ja -tuotannossa huomioidaan voimassa olevat viranomaisohjeet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Eurooppa-foorumi on sitoutunut noudattamaan myös vastuulliseen tapahtumajärjestämiseen tähtääviä Clean & Safe Turku -periaatteita. Noudatamme kulloinkin voimassa olevia THL:n sekä AVIn ohjeistuksia.

Eurooppa-foorumin varsinaisen ohjelman lisäksi Turun kaupunki on järjestämässä kulttuuri-illan keskiviikkona 25.8. Myös ohjelmajärjestäjien on mahdollista suunnitella omille sidosryhmilleen erillistä iltaohjelmaa.

Mikäli haluat saada ohjelmasta lisätietoja tai keskustella omasta ohjelmaosuudesta – olethan yhteydessä!

Lisätiedot: Aboa, Gunilla Sjöberg, p. 040 5151 537, gunilla.sjoberg@aboaservices.fi

Järjestäjät pidättävät oikeuden ohjelman muutoksiin.

Ohjelmien tarkemmat tiedot saa näkyviin klikkaamalla ne auki.