Skip to main content

Euroopan kansainvälisen poliittisen talouden keskuksen johtaja ja arvostettu talousasiantuntija Hosuk Lee-Makiyama osallistuu tämän vuoden Eurooppa-foorumiin torstaina 29.8. 

Lee-Makiyama osallistuu paneeliin, jossa keskustellaan Euroopan kilpailukyvyn tulevaisuudesta aikana, jolloin yritysten toimintaympäristö on voimakkaassa murroksessa. Tilaisuudessa pureudutaan muun muassa huoleen innovaatioiden ja uusien tuotteiden sekä palveluiden siirtymisestä EU:n ulkopuolisiin maihin.

Euroopan kansainvälisen poliittisen talouden keskuksen johtajana Lee-Makiyamalla on ainutlaatuinen näkökulma kansainväliseen talouteen ja kauppapolitiikkaan. Hänen näkemyksensä valottavat keinoja, joilla Eurooppa pyrkii säilyttämään kilpailukykynsä globaalissa taloudessa.

Osallistu paikan päällä tai verkossa

Eurooppa-foorumi on Suomessa Eurooppa-poliittisen keskustelun lippulaivatapahtuma, joka kokoaa yhteen lukuisia poliitikkoja, vaikuttajia ja asiantuntijoita. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 28.30.8. Turun Kaupunginteatterissa. Voit ilmoittautua mukaan tapahtumaan 14.8. alkaen osoitteessa www.europeforum.fi. Tapahtuman keskusteluja voi myös seurata livenä verkossa.