Skip to main content

Eurooppa-foorumi järjestetään jo seitsemättä kertaa Turussa 28.–30.8.2024. EU-keskustelun ykkösareenan teema on tänä vuonna ”Euroopan turvallinen tulevaisuus”.

Kolmen päivän ajan valokeilassa ovat kysymykset niin geopoliittisesta, taloudellisesta kuin kestävästä Euroopan tulevaisuudesta. Tapahtumapaikkana toimii Turun kaupunginteatteri. Paikan päälle odotetaan tänäkin vuonna satoja päättäjiä, asiantuntijoita ja kansalaisia. Eurooppa-foorumin kaikki ohjelmaosuudet ovat myös katsottavissa reaaliaikaisesti verkossa.

– Eurooppa-foorumi kokoaa tänä vuonna päättäjät, EU-asiantuntijat, kansainväliset vieraat ja kansalaiset tärkeän kysymyksen äärelle – miten varmistetaan Euroopan turvallinen tulevaisuus? Tulevat EU-vaalit ja uuden komission aloittaminen avaavat mahdollisuuden pohtia EU:n suuntaa laajasti eri näkökulmista, sanoo Eurooppa Foorumi Turussa ry:n puheenjohtaja Matti Niemi.

Kiinnostaako organisaatiotasi järjestää ohjelmaosuus Eurooppa-foorumissa? Haku ohjelmajärjestäjäksi on käynnissä aina 29.3. asti. Lue lisää ja ilmoittaudu: https://www.lyyti.fi/p/EF2024_ohjelmajarjestajat

Eurooppa-foorumin ohjelmarunko julkaistaan Eurooppa-päivän 9.5. tienoilla.