Skip to main content

Hei sinä!

Oletko utelias, energinen ja innokas oppimaan uutta? Nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä mukaan vuoden suurimpaan EU-tapahtumaan Suomessa!

Eurooppa-foorumi järjestetään Turun kaupunginteatterissa 28.–30.8.2024, ja tarvitsemme juuri sinua vapaaehtoistiimiimme! Loistava tilaisuus päästä mukaan järjestämään yhtä politiikan lippulaivatapahtumista ja oppimaan mitä kulissien takana oikeasti tapahtuu.

Miksi mukaan?

Käytännön kokemus: Toimi stage managerin apuna, moderoi viestiseinää, huolehdi mikityksestä tai opasta vieraita – löydämme sinulle sopivan roolin. Saat arvokasta kokemusta tapahtumatuotannosta, josta on hyötyä tulevaisuuden työelämässä.

Verkostoidu: Tapaa uusia ihmisiä, luo kontakteja ja laajenna verkostoasi.

Inspiroivat keskustelut: Pääset seuraamaan päivänpolttavia EU-aiheisia keskusteluja aivan lähietäisyydeltä.

Edut: Me huolehdimme sinusta tarjoamalla lounaan ja kahvit sekä työpaidan tapahtuman ajaksi.

Käytännön tiedot ja ohjeet

Työvuorot ovat noin 4 tuntia, ja voit valita, osallistutko yhteen vai useampaan vuoroon. Voit kokeilla eri työtehtäviä eri päivinä ja osallistua myös tapahtuman rakentamiseen ja purkamiseen. Tarjoamme siis joustavaa osallistumismahdollisuutta juuri sinulle sopivalla ja sinua kiinnostavalla tavalla.

Järjestämme elokuussa infotilaisuuden, jossa käymme läpi kaikki käytännön asiat ja valmistaudumme yhdessä tulevaan tapahtumaan.

Kiinnostuitko? Jos haluat tietää lisää, lähetä viestiä: anne.pulli@certia.fi.

Ilmoittaudu nyt ja ole osa Eurooppa-foorumin tiimiä! Tämä kokemus voi avata ovia ja antaa sinulle ainutlaatuisen näkymän EU-tapahtuman maailmaan.

Nähdään Turussa!