Skip to main content

Direktören för European Centre for International Political Economy och respekterad ekonomisk expert Hosuk Lee-Makiyama deltar i årets Europaforum torsdagen den 29 augusti.

Lee-Makiyama kommer att delta i en panel som diskuterar framtiden för europeisk konkurrenskraft i en tid då företagens verksamhetsmiljö genomgår betydande förändringar. Sessionen kommer bland annat att ta upp oro kring innovationer och nya produkter och tjänster som flyttar till länder utanför EU.

Som direktör för European Centre for International Political Economy har Lee-Makiyama ett unikt perspektiv på internationell ekonomi och handelspolitik. Hans insikter belyser de sätt på vilka Europa försöker behålla sin konkurrenskraft i den globala ekonomin.

Europaforum är Finlands flaggskeppsevenemang för europeisk politisk diskussion, som samlar många politiker, opinionsbildare och experter. I år hålls evenemanget den 28-30 augusti i Åbo Stadsteater. Du kan anmäla dig till evenemanget från och med den 14 augusti på www.europeforum.fi. Evenemangets diskussioner kan också följas live online.