Skip to main content

Vår evenemangslokal, Åbo stadsteater, ligger i stadens centrum med utmärkta transportförbindelser. Vi rekommenderar att du använder kollektivtrafik när du besöker Åbo, eftersom stadskärnan är kompakt och lätt att ta sig fram till fots. För mer information om bussförbindelser, klicka här.

Åbo stadsteater har tilldelats Ekokompass-certifikatet. Detta är ett bevis på teaterns strävan att återvinna och göra mer hållbara val. Alla lokaler som används av Europaforumet är tillgängliga. För en mer detaljerad beskrivning av lokalernas tillgänglighet, klicka här.

Alla program på Europaforumet streamas för att göra dem mer tillgängliga.

Program på finska översätts till engelska.

Vi har ett nära samarbete med lokala företag och försöker minska användningen av trycksaker, förebygga matsvinn och främja hållbara produkter år efter år. Genom att samarbeta med lokala skolor, universitet och föreningen Unga Européer i Åbo erbjuder vi ungdomar och studenter möjligheter att utveckla arbetslivsfärdigheter, delta i samhällsdebatten och föregå med gott exempel när det gäller social påverkan.

Europaforumet bidrar aktivt till den samhälleligt viktiga debatten om en trygg framtid för Europa, vilket är årets huvudtema.

Alla evenemang som anordnas av Europaforum är kostnadsfria. Europaforum har åtagit sig att behandla alla anställda och deltagare lika, oavsett kön, ålder, etniskt ursprung, sexuell läggning, religion, övertygelse, hälsa, funktionshinder eller andra personliga egenskaper.