Skip to main content

Tapahtumapaikkamme, Turun kaupunginteatteri, sijaitsee kaupungin keskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella. Suosittelemme käyttämään julkista liikennettä saapuessa Turkuun, sillä kaupungin keskusta on kompakti ja helppo liikkua jalan. Lisätietoja bussiyhteyksistä löydät täältä.

Turun kaupunginteatterille on myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti. Se on osoitus teatterissa tehdyistä panostuksista kierrätykseen ja kestävämpiin valintoihin. Kaikki Eurooppa-foorumissa käytössä olevat tilat ovat esteettömiä. Tarkempi kuvaus tilojen esteettömyydestä täällä.

Kaikki Eurooppa-foorumin ohjelmat striimataan, jotta ne ovat saavutettavampia.

Suomenkieliset ohjelmanumerot tulkataan englanniksi.

Teemme tiivistä yhteistyötä paikallisten yritysten kanssa ja pyrimme vuosi vuodelta vähentämään painotuotteiden käyttöä, ennakoimaan ruokahävikkiä ja suosimaan kestäviä tuotteita. Tekemällä yhteistyötä paikallisten oppilaitosten, yliopistojen ja Turun Eurooppanuoret ry:n kanssa tarjoamme nuorille ja opiskelijoille mahdollisuuksia työelämävalmiuksien kehittämiseen, yhteiskunnalliseen keskusteluun osallistumiseen ja esimerkin näyttämiseen yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta.

Eurooppa-foorumi edistää aktiivisesti yhteiskunnallisesti tärkeää keskustelua Euroopan turvallisesta tulevaisuudesta, mikä on tämän vuoden pääteema.

Kaikkiin Eurooppa-foorumin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Eurooppa-foorumi on sitoutunut kohtelemaan kaikkia työntekijöitä ja osallistujia yhdenvertaisesti riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä alkuperästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, vakaumuksesta, terveydentilasta, vammaisuudesta tai muista henkilöön liittyvistä ominaisuuksista.