Kiinnostaako Eurooppa? Suuntaa Euroopan tulevaisuuteen – osallistu Eurooppa-foorumin vapaaehtoistiimiin!   

Kiinnostaako päivä stage-managerin oikeana kätenä? Onko asiakaspalvelu sinun juttusi? Miltä kuulostaa viestiseinän moderointi? Oletko koskaan miettinyt mitä kaikkea kuuluu onnistuneen tapahtuman valmisteluihin? Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä kuuntelemaan päivänpolttavia EU-keskusteluja ja samalla olla mukana toteuttamassa jokavuotista politiikan ja talouden syyskauden avausta Suomessa.  

Tänä vuonna Eurooppa-foorumi järjestetään hybriditapahtumana Turussa 25.–27.8.2021 Radisson Blu Marina Palace-hotellissa, Turun kaupunginteatterissa ja Turun Virastotalolla. Vuoropuhelua käydään tapahtuman digialustalla suuren yleisön kanssa. Osallistumalla vapaaehtoistiimiin sinulla on oiva mahdollisuus päästä seuraamaan ja näkemään vuoden suurimman EU-keskustelun kulissien taakse. 

Foorumin tapahtumapaikoille tarvitaan käsipareja auttamaan monenlaisten käytännön järjestelyjen sujuvassa hoidossa. Tarjolla on mm. viestiseinien moderointia, mikitystä ja vieraiden opastamista. Yksi työvuoro kestää noin 4 tuntia. Voit osallistua koko tapahtumaan tai tulla mukaan yhteen työvuoroon. Voit halutessasi osallistua eri työtehtäviin eri päivinä. Voit myös osallistua etukäteisvalmisteluihin.  

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tapahtumatuotantotyön ja kiinnostavien keskustelujen lisäksi lounaan ja kahvit.  

Järjestämme infotilaisuuden elokuussa, jossa käymme läpi tapahtumasuunnitelmat, ohjelmat ja työtehtävät. Varmistamme, että tiimimme on valmistautunut tuleviin tehtäviin. 

Kiinnostuitko? Mikäli kaipaat lisätietoa, voit ottaa yhteyttä [email protected].  

Ilmoittaudu mukaan!